Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Приз Володимир, користувач 1ua
Володимир Приз
Тема: Слідами трудової слави...
Час від часу газета 'Новомиргородщина' розповідає про облагороження різноманітних водойм, яким займаються працівники Новомиргородського міжрайонного управління водного господарства. Але якось трапилася нагода побувати на Кам'янському водосховищі – та ще й не у спекотні дні, а після чергового дощу, і вразило, наскільки байдуже люди ставляться до чужої роботи. До роботи, яку хтось виконує для них...

На піщаному березі – скляні і пластикові пляшки, причому пластикові дощові потоки змили у воду, її не так багато на суші, вони шкодять екології у воді, а от зі скляними зовсім проблематично – прибирають-прибирають працівники управління водного господарства, але десь хтось щось розбив – і спробуй скалки з піску вибрати! Кому створюєте проблеми? Чи не собі – щоб не було місця, де можна ходити босоніж?

Напевне, криничку створили з таємною метою – щоб люди в пластикові пляшки набирали воду додому. Але люди талановиті – вони переконані, що краще додому перенести якщо не всю криничку, то хоч якісь деталі. Ми не дарма попереджали про сторожу, однак бажаючі перевірити її ефективність все одно знайшлися. Не вийшло в них щось поцупити, зате вийшло побігати. Теж корисно – для здоров'я.

Руйнувати легше, ніж будувати. Це ще раз підтвердили невідомі, які зламали охоронні знаки прибережної зони у Новомиргороді біля мостів на Златопіль. Ще з осені зламаний знак лежить у бур'янах. І чомусь найбільше бажаючих щось зламати саме у Новомиргороді, в селах ці знаки стоять собі, нікому не заважаючи...

Сумно... Не знаю, як у кого, а в мене від спостереження за згаданими фактами руки опустилися б. Водники – люди впертіші за мене. От тільки чи впертіші вони за всіх бажаючих насвинючити?

Олена Белінська, 'Новомиргородщина'

19 червня 2010


1


  Закрити  
  Закрити